11027125_385042521705045_8481485706448893846_n
Ouderschap gaat over het grootbrengen en genieten van het kind dat je hebt, niet het kind wat je gedacht had te hebben.
Het gaat erom dat je kunt begrijpen dat hij precies is wie hij zou moeten zijn.
En als je geluk hebt, dan kan je zien dat hij de spiegel zou kunnen zijn die jou de mogelijkheid geeft om de persoon te worden die jij zou mogen zijn.

Leuk nieuws en mooie ontwikkelingen

Leuk nieuws en mooie ontwikkelingen!

Precies 1 jaar geleden stond ik startklaar om De krachtwijzer te openen! Nu een jaar later, zoveel mooie ontwikkelingen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak doorgemaakt, bijzondere ontmoetingen gehad waardoor de mogelijkheid ontstond om verder te groeien.
En dit gaan we doen op een nieuwe mooie locatie in Budel. Een fijne mooie plek waar ik heel veel zin in heb!
Maar eerst even vakantie, lekker even eruit met mijn gezin, ontspannen en energie opladen en er weer een mooie plek van maken! Er wordt inmiddels druk geklust en opgeknapt.
Ik kijk ernaar uit!
Na de zomervakantie, opent de krachtwijzer haar deuren in de Dorpstraat 14a in Budel.

Het 1 jarig bestaan en de opening op de nieuwe locatie vraagt natuurlijk om een klein feestje:) Op zondag 6 september staan de nieuwe deuren dan ook de hele dag open voor jullie om een kijkje te komen nemen en informatie op te doen! Een hapje en een drankje staan klaar.
Heb je interesse in een van de trainingen, zin om deel te nemen aan de yoga, meditatie of grondingsworkshops? Dan kan allemaal! Ik zie je graag op 6 september. Fijne zomer allemaal gewenst!

Lieve groetjes Sanne