Aan jezelf werken

Levenskunde

basis en verdiepings module

Wil je meer verantwoordelijkheid voor je eigen leven, voller en veerkrachtiger in het leven staan? Loop je vast in sommige situaties in je leven, gezin, relaties of op je werk? Heb je moeite om dingen aan te pakken? Je wilt meer draagkracht en autonomie ontwikkelen. Heb je de behoefte om een groeispurt te maken in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? Dan zijn deze modules wat voor jou om aan jezelf te werken.

Diepgaande groeitrajecten in de vorm van een basis en verdiepings module waarin je met jezelf en jouw thematieken en terugkerende (familie) patronen aan de slag gaat.

In de basis werk je aan een stevige bodem en ga je onderzoeken wat je blokkeert waarbij je al vlug tot de kern komt om meteen je belemmeringen aan te pakken.

In de verdieping staat jouw doorlopend groeiproces centraal om aan jezelf te kunnen blijven werken en je thematieken op te kunnen blijven pakken.

Je leert jezelf beter kennen door reflectie op het gebied van zelfontwikkeling, bewustwording en zingeving. Je leert anders kijken en omgaan met en naar je eerdere en nieuwe levenservaringen op je levenspad.
Ondertussen leer je jezelf beter kennen door je eigen handelen te onderzoeken en door zelfreflectie zinvollere ervaringen en meer contact te beleven.

BASIS MODULE

Loop je vast in situaties en wil je dingen aan gaan pakken?
Meer verantwoordelijkheid voor je eigen leven nemen? Zit je niet lekker in je vel of loopt het niet helemaal lekker op je werk, in je relatie of in je (samen)gestelde gezin? Wordt je belemmert door oude angsten of onzekerheden of klachten? In deze basismodule ga je onderzoeken wat jouw blokkeert. Je leert dagelijks toepasbare tools om aan jezelf te werken om voller en veerkrachtiger in het leven staan. 

Ons pad is niet altijd gladgestreken. We komen in ons leven hobbels en kuilen tegen die invloed hebben op ons gedrag, hoe we contact maken en onze manier van leven. Vaak dragen we deze oude pijnstukken en en onverwerkte ervaringen nog met ons mee die ons huidige leven behoorlijk kunnen beïnvloeden. We hebben de focus vooral op de buitenwereld want daar zoeken we vaak bevestiging of hetgeen we kwijt zijn.

Deze basis module is ook interessant als je met de opleiding wilt gaan beginnen of wilt kennismaken met de werkwijze.

 

VERDIEPINGSMODULE

Een doorlopend traject waarvoor je je per module kan inschrijven. Elke cursusdag is met een andere inhoud en thema’s die afgestemd zijn op de groep en de deelnemers. Thema’s die voorkomen in je leven, relaties, opvoeding, werk.

Intensieve dagen waarbij je een flinke groeispurt in je persoonlijke of professionele ontwikkeling kan maken.

Voor mensen die de basismodule gevolgd hebben of als je al een of meerdere dingen bij de krachtwijzer of soortgelijks hebt gevolgd. En zich zelfgraag willen blijven ontwikkelen door aan zichzelf te werken op het gebied van bewustzijnsgroei.

 

 

THEMA’S WAARAAN JE KUNT WERKEN EN IN JE KUNT GAAN GROEIEN

• Veiligheid, zekerheid en draagkracht
• Vertrouwen en verbinding
• Eigenheid (autonomie) en passie
• Liefde en relaties
• Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
• Identiteit en intuïtie
• Kind en gezin
• Fysieke klachten en energie

  Je vindt het wiel niet uit na het volgen van deze modules maar  je doet jezelf een stevige basis cadeau om voller en veerkrachtiger in het leven te staan.
  Een groeispurt in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

  VOOR WIE:
  Voor iedereen die zijn eigen leven op wilt pakken, voller in het leven wilt staan of wilt bezig zijn met bewustzijnsgroei en zelfontwikkeling. Ook voor mensen die in dit vakgebied werkzaam zijn om zichzelf en hun werkzaamheden te kunnen blijven ontwikkelen.

  KOSTEN:
  €150 euro

  DUUR:
  1 daagse cursus

  DATA:
  Basis najaar 10.00/16.15
  Verdieping najaar 10.00/16.15

  Inschrijven cursusdag
  Aan jezelf werken
  basismodule

   

  Let op: DOWNLOAD het leercontract hierin vind je alle informatie m.b.t. jouw inschrijving en belangrijke info over de cursusdag(en)

   

  Totaal: € -

  Inschrijven Cursusdag
  Aan jezelf werken verdieping

   

  Let op: DOWNLOAD het leercontract hierin vind je alle informatie m.b.t. jouw inschrijving en belangrijke info over de cursusdag(en)

   

  Totaal: € -