Achtergrond Sanne

__________
Een 7 jarige (studie)achtergrond in SPW, OA, Pedagogiek en ontwikkelingspsychologie.
Een verdere 7 jarige (studie)ontwikkeling waarvan een opleiding systeemtherapeut + 2 verdiepingsjaren waarbij er gewerkt wordt met (familie en systeem)opstellingen, de chakra en aurapsychologie en het ontwikkelen van psychosociale en therapeutische vaardigheden. Verdiept met de basis en vervolg opleiding Familieopstellingen vanuit de theorie van Bert Hellinger met ervaring en specialisatie in:
Verslavingsthematieken en gedragsproblematiek
Relatie problematieken 
Verlies en rouwverwerking 
Traumaverwerking
Mystieke studiereizen vanuit deze opleiding naar Frankrijk en Schotland behoren ook tot de ervaringen. Schrijven, ontwikkelen en ondernemen zit er van nature vol passie in.
___________

In deze therapeutische opleidingen, waar ik naast een hoop kennis opdeed, stond het doorleven en verwerken van ervaringen en groeien in bewustzijn centraal. Eigenlijk staat het vooral voor eigen proceswerk, zelfonderzoek en zelfontwikkeling waar vanuit dat proceswerk veel inzichten ontstaan in je manier van leven, je (beschermings)mechanismen en patronen die uitnodigingen om in beweging te komen om met jezelf en  (onverwerkte) thematieken aan de slag te gaan. En direct een werkwijze leert om andere hierin bij te staan en te begeleiden. Zowel 1 op 1 als met groepen. Deze basis gebruik ik om voor de groep te staan. Verder heb ik een 200 hrs Yinteachertraining gevolgd en heb ik een methode ontwikkelt waarin familiesystemisch werk en yinyoga samenkomt. //www.linkedin.com/in/sanneblomdekrachtwijzer