Achtergrond Sanne

”___________
Een 7 jarige (studie)achtergrond in SPW, Onderwijsassistent en Pedagogiek. Later ben ik me op een ander vlak gaan ontwikkelen met een therapeutische insteek waarbij ik een 2 jarige opleiding tot energetisch systeemtherapeut gevolgd heb met 2 verdiepingsjaren en een docentenopleiding energetische (systeem)therapie. Verdiept met de opleiding Familieopstellingen basis en vervolg vanuit de theorie van Bert Hellinger. Verdieping en ontwikkeling in afscheid en verlies, relatie &  bindingsthematieken en verslavingsthematieken.
Mystieke studiereizen vanuit deze opleiding naar Frankrijk en Schotland behoren ook tot mijn ervaringen.

Schrijven, ontwikkelen en ondernemen zit er van nature vol passie in.

In deze 6 jaar therapeutische opleidingen, waar ik naast een hoop kennis opdeed, stond het doorleven en verwerken van ervaringen en groeien in bewustzijn centraal. Veelal op systemisch vlak, het familiesysteem en energetische bewustwording vanuit de chakra en aurapsychologie. Eigenlijk staat het vooral voor eigen proceswerk, zelfonderzoek en zelfontwikkeling waar vanuit dat proceswerk veel inzichten ontstaan in je manier van leven, je (beschermings)mechanismen en patronen die uitnodigingen om in beweging te komen om met jezelf en  (onverwerkte) thematieken aan de slag te gaan. En direct een werkwijze leert om andere hierin bij te staan en te begeleiden. Zowel 1 op 1 als met groepen. Deze basis gebruik ik om voor de groep te staan. Verder heb ik een 200 hrs Yinteachertraining gevolgd en heb ik een methode ontwikkelt waarin familiesystemisch werk en yinyoga samenkomt. 

Ik ben iemand die een stukje met je meeloopt. Gewoon als Sanne met mijn eigen doorleefde ervaringen maar met kennis als achtergrond die me tot inzicht, groei en bewustzijn hebben gebracht. Zo sta ik ook in mijn school voor mensen. Als iemand die weet hoe het voelt en de dingen innerlijk doorleeft met de nodige kennis als achtergrond. //www.linkedin.com/in/sanneblomdekrachtwijzer