Achtergrond Sanne

__________
Een 7 jarige (studie)achtergrond in SPW, OA, Pedagogiek en ontwikkelingspsychologie.
Een verdere 7 jarige (studie)ontwikkeling met psychosociale achtergrond waarvan een opleiding tot (docent)systeemtherapeut waarbij er gewerkt wordt met (familie en systeem)opstellingen, de chakra en aurapsychologie. Vervolg en verdiept met een opleiding Familieopstellingen vanuit de theorie van Bert Hellinger met ervaringsspecialisatie in:
relatie en bindingsproblemen
rouw en verlies
traumaverwerking
verslavingsthematieken
de bespiegelingen en gedrag van het kind.

Mystieke studiereizen vanuit deze opleiding naar het katharen gebied in Frankrijk, Schotland en Glastonbury (op de planning) behoren ook tot de ervaringen. Schrijven, ontwikkelen en ondernemen zit er van nature vol passie in.
___________

In deze therapeutische opleidingen, waar ik naast een hoop kennis opdeed, stond het doorleven en verwerken van ervaringen en groeien in bewustzijn centraal. Eigenlijk staat het vooral voor eigen proceswerk, zelfonderzoek en zelfontwikkeling waar vanuit dat proceswerk veel inzichten ontstaan in je manier van leven, je (beschermings)mechanismen en patronen die uitnodigingen om in beweging te komen om met jezelf aan de slag te gaan. En direct therapeutische vaardigheden leert om andere hierin bij te staan en te begeleiden. Zowel 1 op 1 als met groepen. Deze basis gebruik ik om voor de groep te staan. Verder heb ik een 200 hrs Yinteachertraining gevolgd en heb ik een methode ontwikkelt waarin familiesystemisch werk en yinyoga samenkomt.
//www.linkedin.com/in/sanneblomdekrachtwijzer