Algemene info vervolgjaar EFT

Start Data
groep 5: 17 April 2020 (VOL)
groep 6: april 2021 

Het gehele opleiding Energetische Familietherapie duurt 2 jaar. Het vervolgjaar duurt 1 jaar. Een vooropleiding is vereist om te starten met deze opleiding, het basisjaar bij de krachtwijzer of een soort gelijke opleiding. 

De opleiding is op HBO niveau en is geschikt voor mensen die verdere groeistappen willen zetten op persoonlijk vlak, hun vaardigheden (beroepsmatig) willen uitbreiden of reeds beroepsmatig bezig zijn met andere vormen van bewustzijnsgroei en zelfontwikkeling, familieopstellingen en/of systemisch werk en energetische therapie.

Tijdens de opleiding wordt er naast de lesstof gebruik gemaakt van boeken. Deze zijn in het basisjaar door de deelnemer zelf aangeschaft. In het vervolgjaar komen er +- 3 boeken bij.

De opleiding start altijd met een kennismakingsochtend, deze ochtend bestaat uit kennismaking met de groep, informatie en een kort individueel gesprek. De kosten van de opleiding zijn 1750 euro per jaar. Deze kunnen in overleg eventueel in termijnen betaald worden per kwartaal of per maand. Een aanbetaling is vereist.

Wat gaan we doen:

-Welke kwaliteit wil je graag verder ontwikkelen en hoe ga je deze inzetten?
-Verder groeien in bewustzijn
-Persoonlijke verdieping en ontwikkeling
-Verdieping in de krachtwijzer levenswijze©
-Begeleiden van (familie)opstellingen
-Ontwikkelen van je (begeleiders)rol