Algemene informatie

Data:
Groep 9: 10 sept 2021 (kennismakingsochtend)

De gehele opleiding Energetische Familietherapie duurt 2 jaar. Bestaande uit een basisjaar en een vervolgjaar. Een vooropleiding is vereist om te starten. De opleiding is op HBO niveau, geaccrediteerd door het KTNO en geregistreerd door het CRKBO. 

Toelatingscriteria leerjaar 1:
Ouder dan 20 jaar
Minimaal VMBO TL diploma

Toelatingscriteria leerjaar 2:
Positief afgerond leerjaar 1 Opleiding energetische Familiesysteem therapie
Ouder dan 20 jaar
Minimaal VMBO TL Diploma 

De opleiding is zowel geschikt voor mensen die graag beroepsmatig willen gaan werken met familieopstellingen, energetisch en systemisch werk/therapie en willen groeien in bewustzijn maar net zo waardevol op persoonlijk gebied en voor eigen ontwikkeling. 

Tijdens de opleiding wordt er naast de lesstof gebruik gemaakt van boeken. Deze worden door de deelnemer zelf aangeschaft. 

Studiebelasting:
De lesdagen zijn 2x in de maand waarvan 1 dag en 1 avond (soms een ochtend). 
De opleiding start altijd met een kennismakingsochtend, deze ochtend bestaat uit kennismaking met de groep, informatie en een kort individueel gesprek. Huiswerk betreft ongeveer 1 uur per week mn theorie en lezen van cursusboeken, praktijkopdrachten en voorbereiding volgende les.

De kosten van de opleiding zijn 1750 euro per jaar. Deze kunnen in overleg eventueel in termijnen betaald worden per kwartaal of per maand. Aanbetaling bij inschrijving vereist.
Omdat De krachtwijzer een onderwijsinstelling is zijn we vrijgesteld van BTW.

Voor meer info vraag de studiegids aan