(on)Beschikbaar in de liefde

(On)Beschikbaar in de liefde 

Verlang je naar iets of iemand die onbereikbaar is? Heb je moeite met jezelf openstellen voor een ander of ben je zoekende naar een partner? Steeds als het serieus lijkt te worden krijgt de ander het heet onder de voeten, haken ze af of zet je het zelf op een rennen? Kom je mensen tegen die niet toe zijn aan een relatie? Telkens als iemand dichtbij komt beklemd of benauwd het je. Of je klampt je vast aan de ander en bent bang om in de steek gelaten te worden. Ben je ooit diep gekwetst in de liefde en heb je moeite met echt loslaten? Neem je vaak genoegen met minder dan je eigenlijk wilt of zelf te geven hebt of sta je maar met één been in een relatie. 

Lijkt de liefde onbereikbaar voor je en loop je steeds tegen gedoe aan in relaties en contact maken en relaties aangaan en wil je dit graag veranderen? Kom dan meedoen met de 2-daagse workshop (on)Beschikbaar in de liefde.

————————————

We hunkeren allemaal naar de liefde, bewust of onbewust maar toch telkens als de liefde dichtbij komt haken we af of doen we niet helemaal mee. Wil de ander niet dan wil jij heel graag en wil jij niet meer dan wil de ander ineens wel.
Hoe gek dat ook klinkt, wij verwarren dat met de echte liefde. Zou de ander ineens openstaan en beschikbaar zijn weten we niet hoe snel weg moeten rennen want er niets zo eng dan de liefde toelaten. 

Als we de veiligheid en liefde die we als kind om wat voor redenen dan ook niet op de manier gehad hebben of konden ontvangen zodat er een gezonde liefdesstroom kan ontstaan gaan we dit in de buitenwereld zoeken, in het bijzonder bij een partner. Deze persoon zal ten alle tijde je juist (onbewust) attenderen op je gemis, je angst, je oude pijn en je verlangen. Zolang je hoopt dat een ander dat gaat opvullen zal je zelf niet beschikbaar zijn en telkens afgewezen worden of weg blijven rennen en met een onvervuld verlangen blijven rondlopen.

Beschikbaar in de liefde worden is niet iets wat je zomaar even doet, vaak ligt hier een pijnlijke of traumatische onderliggende thematiek aan ten grondslag. Stap voor stap gaan we tijdens deze workshop inzichtelijk maken, kijken, voelen zodat je op een veilige manier kan gaan verwerken en jezelf weer kunt openstellen, allereerst voor jezelf.

Tijdens deze workshop werken we met opstellingen en oefeningen.

Data
8 en 9 nov 10.00/16.00
Kosten
275 euro incl koffie/thee/lekkers en lunch

 

Inschrijven Onbeschikbaar in de liefde

Totaal: € -