CV

Inmiddels 5 jaar werkzaam in mijn school waar bewustzijnsontwikkeling en systemisch werken een grote rol heeft waarbij emotionele, mentale en fysieke gezondheid samengaan. Verder ben ik schrijfster van een groot aantal artikelen en bezig met het schrijven van een boek. Mijn studieachtergrond is SPW, Onderwijsassistent en Pedagogiek. Hierin ben ik ongeveer 7 jaar werkzaam geweest. Schrijven, ontwikkelen en ondernemen zit er van nature vol passie in.

Ik heb de afgelopen 6 jaar (docenten) opleidingen met therapeutisch insteek gevolgd waar ik naast een hoop kennis heb opgedaan, het doorleven en verwerken van ervaringen en groeien in bewustzijn centraal stond. Veelal op systemisch vlak, het familiesysteem en energetische bewustwording. Eigenlijk staat het vooral voor eigen proceswerk, zelfonderzoek en zelfontwikkeling waar vanuit dat proceswerk veel inzichten ontstaan in je manier van leven, je (beschermings)mechanismen en patronen ontstaan die uitnodigingen om in beweging te komen om met jezelf en  (onverwerkte) thematieken aan de slag te gaan. En direct een werkwijze leert om andere hierin bij te staan en te begeleiden. Zowel 1 op 1 als met groepen.

Ik zie mezelf dan ook niet als therapeut maar als iemand die een stukje met je meeloopt. Gewoon als Sanne met mijn eigen doorleefde ervaringen die me tot inzicht en bewustzijn hebben gebracht. Zo sta ik ook in mijn school voor mensen. Als iemand die weet hoe het voelt en de dingen innerlijk doorleeft niet als een teacher of leermeester. Samen met de kennis die ik in deze jaren heb opgedaan en mijn werkwijze welke ik met liefde doorgeef.

//www.linkedin.com/in/sanneblomdekrachtwijzer