De weg naar binnen-Weekend

Naar binnen keren-Bewustwording-Zelfreflectie-Voelen-Ontspanning-Rust-Groei

Een weekend in huiselijke sfeer waarin je uitgenodigd wordt om innerlijk in beweging te komen en een groeistap te zetten. Een reset, terug naar jezelf om je bewust te worden van je patronen, je fysieke en je emotionele gezondheid.
Met de werkwijze en methode die we bij De krachtwijzer gebruiken voor beweging en groei. 

Hoe gaat het met je? Hoe voel je je. Waar loop je tegenaan? Je lijf, je gedachten, en je gemoedstoestand. Opmerken, voelen en ervaren wat er binnenin je leeft en we gaan kijken wat je kunt oppakken. Dit doen we icm (familie)systemisch werk, bewustwording en yinyoga onder begeleiding van Sanne Blom.

___________________________________

Je wordt Vrijdag tussen 15.30/17.00 verwacht in de boerderij. Je kunt je eerst even rustig installeren. Kennismaking en uitleg over het weekend en avondeten. Aansluitend een meditatie en yinles.
Deze dagen staan in het teken van contact met jezelf maken en naar binnen keren door middel van verschillende lessen en sessies. Maar ook tijd voor rust en herstel, een wandeling of even lekker lezen. Heerlijk eten en persoonlijke begeleiding tijdens het gehele weekend.

Zondag sluiten we af na de lunch en om 13.00 vertrekt iedereen weer huiswaarts.

We nemen onszelf bij de hand en rustig aan word je dit weekend op weg naar binnen begeleid. Uit je hoofd in je lijf naar je gevoel en naar je innerlijke bodem in een veilige en zachte bedding. Hierbij word gebruikt gemaakt van oa familieopstellingen en yinyoga
Tussendoor ben je vrij om even lekker te lezen of te relaxen. Dus neem gerust een goed boek mee of een tijdschrift. We zorgen samen voor het dekken en afruimen van de tafel bij het eten. 
Naast de grote sfeervolle authentiek ingerichte woonkamer met open haart is er een aparte woonkamer waar we de sessies zullen houden.
Er zijn meerdere badkamers beschikbaar. Handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen. Vanuit de tuin kun je de grote tuin inlopen en zijn we op loopafstand van het bos.

Deelname is op eigen verantwoordelijkheid. 

Datum: 18/19/20 Sept 
Volledig verzorgd weekend met verblijf in een prachtig gerenoveerde monumentale boerderij  vlakbij natuurgebied. (Op 20 min afstand van De Krachtwijzer)

Kosten: All-in 495 euro  (aanbetaling 100 euro):
Verblijf 2 nachten
2x ontbijt (zat en zon)
2x lunch (zat en zon)
2x diner (vrij en zat)
Onbeperkt koffie en thee water en fruit en lekkere tussendoortjes
Lessen en workshops

Exclusief vervoer 

Kamers: (aan te geven bij aanmelding)
2  kamers met beide 2 eenpersoonsbedden ( tweepersoonskamers) (vol)
2 kamers met 2 grote tweepersoonsbedden (4 persoonskamer) (1 kamer gereserveerd)
2 kamers met 1 groot tweepersoonsbed (2 persoonskamer) (1x gereserveerd)

Aanmelden kan via onderstaande knop. Je doet een aanbetaling van 100 euro. Later ontvang je een betaallink voor de overige betaling.
Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar.