Energetische FamilieTherapie (geaccrediteerd)

 

Wil je graag aan de slag of je verder ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei, systemisch & energetisch werk, het familiesysteem en fijngevoeligheid?
Herkennen van bespiegelingen (van het kind)
Wil je je innerlijk verdiepen om te groeien in bewustzijn?
Concrete vaardigheden leren om de weg naar binnen te maken naar je eigen bodem en een ander hierin bij te staan?

Een diepgaand energetisch groeitraject waar je met jezelf geconfronteerd wordt met een therapeutische insteek die je zowel persoonlijk als in je werk/praktijk kunt inzetten.
Er wordt gewerkt in kleine groepen met persoonlijke aandacht en begeleiding waar de nodige zelfreflectie van je gevraagd wordt.

Deze door het CRKBO geregistreerde en KTNO geaccrediteerde 1-jarige beroeps/vakopleiding Energetische FamilieTherapie staat in het teken van groeien in bewustzijn, zelfreflecterend en invoelend vermogen. Vanuit eigen ervaring leer je terug te gaan naar je eigen bodem en deze te ontwikkelen. Vanuit deze bodem leer je werken met een ervaringsgerichte-methode waarbij je een behandeling/consult eigen maakt waarmee je diepgang en bewustzijn creëert en door praktijkoefening je eigen thematieken mee kunt aanpakken.
Deze is er vooral op gericht om op veilige wijze weer in verbinding met je fysieke mentale en emotionele gezondheid te komen.

Tijdens de opleiding krijg je theoretische en praktische vaardigheden aangereikt die gebaseerd zijn op de chakra(ontwikkelings)psychologie, systemisch werk en  de theoretische achtergrond van het familiesysteem. Daarnaast leer je de bespiegelingen (van het kind-en de buitenwereld), je patronen en reactiemechanismen te herkennen.
We creëren vooral bewustzijn, je leert niet om dingen weg te halen of op te lossen maar in beweging te zetten waardoor een verwerkingsproces in gang wordt gezet en hoe je jezelf hierbij kan dragen. Je leert een aanreiking te geven om te groeien en maken een ander bewust van de verstopte blokkades en mechanismen. Alvorens ga je dit traject eerst met jezelf aan.

Algemene informatie

Studiegids aanvragen

 

.

 

Data’s lesdagen groep 6

Start nieuwe groep (7) : 11 januari 2020 (kennismakingsochtend)
Lesdata

Registratie, accreditatie & erkenning met kwaliteitscode en garantie :

De Krachtwijzer is een geregistreerde onderwijsinstelling bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.
De opleiding Energetische Familietherapie en het vervolgjaar hiervan zijn geregistreerde beroepsopleidingen die voldoen aan de kwaliteitscode. Ook is deze vakopleiding geaccrediteerd door het KTNO en erkend door het BATC als scholing voor studiepunten.
Goed om te weten is dat je een gedeelte van het lesgeld kunt indienen als studiekosten bij de belastingdienst. Let op! Dit is persoonsgebonden.
Verder zijn we goedgekeurd en aangesloten bij de beroepsvereniging het CAT.
Na het volgen van de opleiding kun je je hier ook bij aansluiten. Voor vergoedingen hangt het af van je vooropleiding en of andere certificaten.

Scholing voor Re-integratie via UWV

Wij hebben een overeenkomst met het UWV gesloten zodat wanneer je werkzoekende bent van dit budget gebruik kunt maken om onze opleidingen te volgen.
De overeenkomst geldt voor alle opleidingen in ons aanbod. Voor mogelijkheden neem je contact op met je re-integratie adviseur.

Wat houdt het precies in

 

Inschrijven Beroepsopleiding Energetisch Familietherapie

Totaal: € -