GROEITRAJECTEN

VOOR JEZELF, Ouders EN (BEGE)LEIDERS

Een of meerdaagse diepgaande bijneekomsten waarbij je een flinke groeispurt kunt maken en jezelf een stevige basis cadeau doet.

AFSCHEID NEMEN VAN JE GEMIS EN LIEFDESPIJN


VOOR JEZELF EN (BEGE)LEIDERS

4 bijeenkomsten IN GROEPSVERBAND

Je gaat kijken naar impact van een onverwerkt verlies (in je familie) en welke effecten dit op jou en je manier van verbinden heeft. Wat een leegte is en hoe deze je onbewust aanstuurt. Je gaat aan de slag met verwerken van je eigen gebeurtenissen en afscheid nemen van jouw eigen gemis en liefdespijn .

Opleiding familieopstellingen | Familiesysteem | Levenskunde

AAN JEZELF WERKEN

Basis Module 

VOOR JEZELF EN (BEGE)LEIDERS
basis module 

In de basis werk je aan een stevige bodem en ga je onderzoeken wat je blokkeert waarbij je al vlug tot de kern komt om meteen je belemmeringen aan te pakken. Je leert jezelf beter kennen door reflectie op het gebied van bewustzijnsgroei en zelfontwikkeling.

Aan jezelf werken

Verdiepings Module 

VOOR JEZELF EN (BEGE)LEIDERS
2 daagse  module 

In de verdieping staat jouw doorlopend groeiproces centraal om aan jezelf te kunnen blijven werken en je thematieken op te kunnen blijven pakken .Een doorlopend traject waarvoor je je per module kan inschrijven. 

Familiesystemisch kijken naar gedrag, stoornissen en gezinssituaties

2 bijeenkomsten
VOOR (SAMENGESTELDE) GEZINNEN, OUDER(S)/VERZORGERS EN PROFESSIONALS DIE WERKEN MET ouders en/of gezinnen

Inzicht krijgen in het familiesysteem en bijbehorende dynamieken die belangrijk zijn om anders te gaan kijken naar gedrag en gezinssituaties. Je gaat systemisch kijken naar wat er ten grondslag ligt aan het gedrag of gedoe in een (samengesteld) gezin. 

WERKEN AAN je relatie

 

DAGWORKSHOP
INDIVIDUELE DEELNAME
OF ALS KOPPEL

Gedoe in je relatie?
Krijg inzicht in je eigen angsten en pijn
door eerst te gaan kijken
hoe jij in de relatie staat. 

 WAT BRENGT HET JE?

  • Duurzame en diepgaande groei
  • Je leert jezelf beter kennen met een stevige bodem
  • Inzicht in jouw familiesysteem en gezin
  • Echt contact, gezonde (liefdes) verbinding en diepgang in je relaties
  • Voller en (veer)krachtiger in het leven staan
  • Aanpakken van problemen in relaties en je werk 
  • Kwaliteiten uit jouw eigen levensverhaal halen
  • Versterken van emotionele gezondheid en intuïtie
  • Voorgaan en ondersteunen van je kinderen

“In de ruimte van de Krachtwijzer en bij Sanne zelf voelde ik me al gauw op mijn gemak. Ik voel me veilig om me kwetsbaar op te stellen en open te staan voor nieuwe inzichten in mijn groeiproces. Ook al zijn deze inzichten soms pijnlijk, Sanne laat mij dan steeds weer de kracht in mijzelf vinden om met deze inzichten aan de slag te gaan.”

– Sandra van Tilburg

“Op het moment dat je letterlijk op jezelf mag gaan staan. Gaat er een magische wereld voor je open. Een ervaring die Sanne met liefde, ervaring en respect begeleid. Er zijn momenten in je leven waarbij je het gevoel hebt dat je stil staat of niet weet of je rechts of links moet.. jezelf ff kwijt bent. Bij deze ervaring krijg je helderheid en weet je weer hoe jij je pad verder mag bewandelen. Het was maar 1 dag maar zo waardevol en ik dit herhaal wanneer me weer het gevoel bekruipt van waar sta ik. Dank lieve Sanne

– Babette Kessels