GROEITRAJECT

Diepgaande bijeenkomsten waarbij je je problemen kunt aanpakken, een flinke groeispurt kunt maken in jouw ontwikkeling en jezelf behoorlijk kunt tegenkomen. Een of meerdaagse trajecten in groepsverband waarbij je al vlug tot de kern komt en jezelf, je gezin en je kinderen een stevige basis cadeau doet.

Opleiding familieopstellingen | Familiesysteem | Levenskunde

AFSCHEID NEMEN VAN JE GEMIS EN LIEFDESPIJN basis
3 daagse

Loop je al tijden rond met een gemis en gevoelens van leegte? Je hebt onverwerkt hartzeer of blijf je hangen in oude situaties en afscheid nemen en echt loslaten lukt je niet. Blijf je hunkeren naar iets of iemand die onbereikbaar is en zoek je steeds vervulling in de buitenwereld?
Je gaat kijken naar impact van een onverwerkt verlies in je familie(geschiedenis) en welke effecten dit op jou en je manier van verbinden heeft. Wat een leegte is en hoe deze je onbewust aanstuurt. Thema’s zoals relatie en bindingsthematieken, oude geliefdes, afscheid nemen en verslavingsgevoeligheid (ook bij jong-volwassene) komen aan bod.

AFSCHEID NEMEN VAN JE GEMIS EN LIEFDESPIJN verdieping

In deze 2 daagse ga je verder aan de slag en de diepte in met familiedynamieken bij relatie en intimiteitsproblemen, verslavings en hechtingsproblematiek, verlatings en bindingsangst en diepgang en beschikbaarheid in een gezonde liefdesrelatie.

(BAAR) MOEDER WOND HELEN
1 daagse

Miskramen, abortus of verlies van een ongeboren/doodgeboren kind bij jou of in je familie kunnen leiden tot afwijkingen in je baarmoeder. Een afwijking in je uitstrijkje, heftige bloedingen, andere klachten of problemen en soms zelfs ziektes kunnen het gevolg zijn. 

Komen er in je familie veel miskramen, abortussen, doodgeboren kinderen of kraambedsterfte voor? Misschien heb je zelf zo’n ervaring of een geboorte en/of bevallingstrauma meegemaakt?

Deze heftige gebeurtenissen kunnen een diepe wond achterlaten. Wanneer we dit niet erkennen of verwerken kan dit naast hechtingstproblemen leiden tot fysieke klachten. Kom je niet van je terugkerende klachten of problemen af en wil je de onderliggende emotionele oorzaak hiervan aanpakken?

“In de ruimte van de Krachtwijzer en bij Sanne zelf voelde ik me al gauw op mijn gemak. Ik voel me veilig om me kwetsbaar op te stellen en open te staan voor nieuwe inzichten in mijn groeiproces. Ook al zijn deze inzichten soms pijnlijk, Sanne laat mij dan steeds weer de kracht in mijzelf vinden om met deze inzichten aan de slag te gaan.”

– Sandra van Tilburg

“Op het moment dat je letterlijk op jezelf mag gaan staan. Gaat er een magische wereld voor je open. Een ervaring die Sanne met liefde, ervaring en respect begeleid. Er zijn momenten in je leven waarbij je het gevoel hebt dat je stil staat of niet weet of je rechts of links moet.. jezelf ff kwijt bent. Bij deze ervaring krijg je helderheid en weet je weer hoe jij je pad verder mag bewandelen. Het was maar 1 dag maar zo waardevol en ik dit herhaal wanneer me weer het gevoel bekruipt van waar sta ik. Dank lieve Sanne

– Babette Kessels