Kennismaken met groeikracht

Groei en
introductieworkshop

Niets voelen is aanlokkelijk als dat wat je voelt klote is. Je onzeker of angstig voelen, lastig keuzes kunnen maken, jezelf aanpassen of verliezen, goeddoen voor de ander, moeite om contact te maken of geen afscheid kunnen nemen. Allemaal dingen die je ontkrachten.

Je gaat tijdens deze korte introductie workshop op een luchtige en laagdrempelige manier kijken, voelen en ervaren hoe het zou zijn om dingen innerlijk en met jezelf aan te gaan. Wat ontkracht en wat geeft kracht. En hoe kun je die kracht, uit je familie, weer gaan toelaten om een groeistap in de juiste richting te zetten en om te groeien in bewustzijn.

Direct een mooie manier om kennis te maken of dat wat de krachtwijzer te bieden heeft bij je past. Ook als je al bekend bent hiermee ben je van harte welkom om een stapje te komen zetten. Dat doen we door middel van onze unieke ambacht waarbij we werken met familie- en systeemtherapie. De theorie wordt in de workshop direct vertaald naar de praktijk door praktische oefeningen. 

Onbewust nemen wij, en ook onze kinderen, problemen en gedoe over van onze voorouders uit bescherming voor onze eigen pijn. We binden we ons aan die thema’s uit liefde of eigenlijk vóór de liefde, uit overleving. Daarmee ontkrachten we hen èn onszelf. Zouden we dat loslaten kun je hun kracht nemen en je eigen problemen gaan oppakken. Dát is kracht. 

Hoe ziet een dag eruit

Data
Binnekort
19.00/21.00 (inloop 18.45)

Kosten
Deelname is gratis 
Voor lekkere koffie, thee en tussendoortjes wordt gezorgd.