Persoonlijkgroeitraject-De weg naar binnen

Groeien in bewustzijn-De weg naar binnen.

Ons pad is niet altijd gladgestreken. We komen in ons leven hobbels en kuilen tegen die invloed hebben op ons gedrag en manier van leven. We worden door die ervaringen en ook door onze opvoeding gevormd en vaak onbewust ook manieren en mechanismen aangeleerd om daarmee om te gaan. 
Onbewust hebben we ons aangepast aan de buitenwereld en kun je op een overlevingsmechanisme zijn gaan leven. Aangeleerd en onbewust gedrag dat als doel heeft gehad om je staande te houden, erbij te horen en je geliefd te voelen en je te beschermen voor (oude) pijnstukken. Vele dragen deze oude pijnstukken nog met zich mee die je huidige leven behoorlijk kunnen beïnvloeden. We hebben de focus vooral op de buitenwereld want daar zoeken we vaak bevestiging of hetgeen we kwijt zijn. 

Om te ontdekken hoe je dit kunt doorbreken is het van belang om weer terug bij jezelf te komen, om de innerlijke verbinding met je (oude) gevoelens aan te gaan. Durven voelen wat er leeft en je onverwerkte pijn de ruimte geven zodat het joú kan loslaten. Inzicht krijgen in wat er schuil gaat achter je onbevredigde behoeftes. Noodzakelijk hiervoor is je eigen veilige bodem. Pas dan kan er beweging en verandering ontstaan.

Wil je leren om de weg terug naar binnen te maken? Je eigen plek innemen binnen je ouderlijk gezin (systemisch gezien). Krachtiger in het leven komen te staan op je eigen bodem? Contact maken met joúw gevoelens en loskomen van overgenomen gevoelens? Onverwerkte pijn gaan verwerken en draagkracht ontwikkelen?
De verbinding met jezelf herstellen en je bewustzijn verruimen. Uit je hoofd in lijf naar je hart.
Dit groeitraject bestaat uit 5 bijeenkomsten. 
Kosten 295 euro

Data nieuwe groep

Word gepland. 

(avonden 19.00/21.30-ochtenden 9.00/12.00 muv zat. 9.00/12.30)

Wil je je na deze training verder blijven ontwikkelen dan kun je je weer aanmelden voor volgende groep. Het maakt dus niet uit of je de traject al eerder gevolgd hebt of je deze voor de eerste keer komt doen.