Persoonlijkgroeitraject-De weg naar binnen 1+2

Groeien in bewustzijn-De weg naar binnen.

We zijn gevormd door onze opvoeding, omgeving en ervaringen die we meegemaakt hebben.
Onbewust hebben we ons aangepast aan de buitenwereld en kun je op een overlevingsmechanisme zijn gaan leven. Aangeleerd en onbewust gedrag dat als doel heeft gehad om je staande te houden, erbij te horen en je geliefd te voelen en je te beschermen voor (oude) pijnstukken. Vele dragen deze oude pijnstukken nog met zich mee die je huidige leven behoorlijk kunnen beïnvloeden.

Om te ontdekken hoe je dit kunt doorbreken is het van belang om weer terug bij jezelf te komen, om de innerlijke verbinding met je (oude) gevoelens aan te gaan. Durven voelen wat er leeft en je onverwerkte pijn de ruimte geven zodat het joú kan loslaten. Inzicht krijgen in wat er schuil gaat achter je onbevredigde behoeftes. Noodzakelijk hiervoor is je eigen veilige bodem.

Wil je leren om de weg terug naar binnen te maken? Je eigen plek innemen binnen je ouderlijk gezin (systemisch gezien). Krachtiger in het leven komen te staan op je eigen bodem? Contact maken met joúw gevoelens en loskomen van overgenomen gevoelens? Onverwerkte pijn gaan verwerken.
De verbinding met jezelf herstellen en je bewustzijn verruimen. Uit je hoofd in lijf naar je hart.
Deze training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 6 dagdelen.
Kosten 295 euro

Nieuwe groep start op
ma 17 feb-ma 2 mrt-ma 16 mrt-ma 30 mrt van 19.00/21.00-zat 4 april 10.00/14.30

Wil je je na deze training verder blijven ontwikkelen dan kun je je weer aanmelden voor volgende groep. Het maakt dus niet uit of je de training al eerder gevolgd hebt of je deze voor de eerste keer komt doen.

Totaal: € -