Groeitrajecten

Diepgaande trajecten om met jezelf aan de slag te gaan wanneer jij, of je kind, vastloopt. Om te groeien en je problemen aan te pakken in je leven, (samengesteld) gezin, relaties en werk.

maak een flinke groeispurt in jouw ontwikkeling

Onze groeitrajecten

Diepgaande een of meerdaagse trajecten om met jezelf aan de slag te gaan.

Afscheid nemen
van je gemis
en liefdespijn

Familieopstellingen
Meerdaagse Themaworkshops

Specifieke onderwerpen omtrent moeilijk en niet te verklaren gedrag of verslavingsproblematiek bij kind, jongeren en jong volwassenen, (samengestelde) gezinnen, stiefouders & verzorgers.

 

Familieopstellingen
Dagworkshop

Deelnemen als vraagsteller of representant.

Geen verlossing of oplossing maar een doeltreffende manier om onverwerkte trauma’s, oude pijn, klachten, problemen of belemmeringen aan te pakken. 

 

“In de ruimte van de Krachtwijzer en bij Sanne zelf voelde ik me al gauw op mijn gemak. Ik voel me veilig om me kwetsbaar op te stellen en open te staan voor nieuwe inzichten in mijn groeiproces. Ook al zijn deze inzichten soms pijnlijk, Sanne laat mij dan steeds weer de kracht in mijzelf vinden om met deze inzichten aan de slag te gaan.”

– Sandra van Tilburg

“Op het moment dat je letterlijk op jezelf mag gaan staan. Gaat er een magische wereld voor je open. Een ervaring die Sanne met liefde, ervaring en respect begeleid. Er zijn momenten in je leven waarbij je het gevoel hebt dat je stil staat of niet weet of je rechts of links moet.. jezelf ff kwijt bent. Bij deze ervaring krijg je helderheid en weet je weer hoe jij je pad verder mag bewandelen. Het was maar 1 dag maar zo waardevol en ik dit herhaal wanneer me weer het gevoel bekruipt van waar sta ik. Dank lieve Sanne

– Babette Kessels