Yinnerlijke bodem YINXL-Gronding

Wil je kennismaken met de methode yin en systemisch werk? Naar binnen keren en kijken wat er leeft. Je onbewuste blokkades oppakken. Wat is een bodem? Moeite om ‘hier’ te zijn of heb je juist behoefte om heel erg in contact met je lijf te zijn? Kom dan naar deze workshop waarin Yin het familie systemisch werken ontmoet.

Hoe voel je je? Hoe zit jij in lijf?

Gronden, ook wel zo genoemd omdat het voortkomt uit het contact met ons lijf-onze voeten op de grond.
Je innerlijke bodem, zorgt ervoor dat wij stevig op eigen benen staan (tov onze ouders) we bewustzijn van, en in contact zijn met, ons lijf. Kunnen ontvangen en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf.
In de realiteit, in het hier en nu. Dat is stap 1 om vanuit je eigen veilige bodem bij jezelf te zijn en te blijven en geeft de basis om te zijn met wat er is. Jezelf te kunnen dragen bij moeilijkheden, angst pijn of verdriet. De winst is echt contact met jezelf (en de ander) en draagkracht.

Tijdens deze workshop gaan we na een korte inleiding zelf ervaren hoe onze innerlijke bodem voelt, maar ook kijken naar de realiteit zoals deze is.
Wat zit er tussen waardoor je lastig of niet volledig contact daarmee kunt maken. En wat is er voor jou nodig om daar wel weer verbinding me te maken.
Tijdens deze workshop werken we met de zachtheid en kracht van Yin en familieopstellingen. Aan het einde sluiten we af met een gezonde lunch. Een verdiepende ochtend waarin bewustwording èn ontspanning centraal waarin je uitgenodigd wordt om innerlijk in beweging te komen.

Datum zaterdag 17 okt
Inloop vanaf 9.45 uur met koffie/thee
Start   10.00 uur tot 12.30 incl biologische lunch
Kosten 55 euro. Je doet een aanbetaling van 15 euro, je ontvangt later een betaallink voor restantbetaling.

Inschrijven Yinnerlijke bodem-gronding YINXL

Totaal: € -