Grondingsworkshop-Je innerlijke bodem

Kun je lastig bij je gevoel komen? Wat is mijn bodem? Word je beheerst door angst of langdurig terugkerende gevoelens. Heb je lastig contact met je lijf? Een overvol hoofd of concentratieproblemen. Moeite om ‘hier’ te zijn.

Hoe zit jij in lijf?

Gronden, ook wel zo genoemd omdat het voortkomt uit het contact met ons lijf-onze voeten op de grond.
Je innerlijke bodem, zorgt ervoor dat wij stevig op eigen benen staan (tov onze ouders) we bewustzijn van, en in contact zijn met, ons lijf. Kunnen ontvangen en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf.
In de realiteit, in het hier en nu. Dat is stap 1 om vanuit je eigen veilige bodem bij jezelf te zijn en te blijven en geeft de basis om te zijn met wat er is. Jezelf te kunnen dragen bij moeilijkheden, angst pijn of verdriet. De winst is echt contact met jezelf (en de ander) en draagkracht.

Tijdens deze workshop gaan we na een korte inleiding zelf ervaren hoe onze innerlijke bodem voelt, maar ook kijken naar de realiteit zoals deze is.
Wat zit er tussen waardoor je lastig of niet volledig contact daarmee kunt maken. En wat is er voor jou nodig om daar wel weer verbinding me te maken.
Tijdens deze workshop werken we met opstellingen en oefeningen.

Datum datum wordt gepland 
Inloop vanaf 9.45 uur met koffie/thee
Start  10.00 uur tot 13.00
Kosten 55,00 euro

Vervolg van deze workshop is het persoonlijke groeitraject

Wil je dingen in beweging zetten? Een stap naar binnen, dichterbij jezelf. De realiteit onder ogen gaan zien zoals die is en daar verantwoordelijk voor gaan nemen? Je pijn, verdriet, je boosheid en je angsten onder ogen komen. De reden dat we vaak niet bij ons gevoel kunnen komen of dat het maar blijft sluimeren is omdat we het wel voelen maar dat we er niet doorheen kunnen-willen-durven. Er was een moment in je leven dat dat te pijnlijk was of je er zelfs te jong voor was om het te doorvoelen. En dat is ook niet zo gek want ergens heeft je systeem een splitsing gemaakt en heb je die veilige bodem die hiervoor nodig is verlaten waardoor voelen of verbinding maken (nog) steeds als onveilig zal aanvoelen.

Wil jij je basis-je bodem herstellen, weer leren om jezelf te dragen en opnieuw de verbinding aan te gaan en je oude pijn op te pakken? Een basishouding aannemen waarbij er weer steun en liefde kan gaan stromen en daar ook weer ontvankelijk voor bent.

Inschrijven Grondingsworkshop – Je innerlijke bodem

Totaal: € -