Online groeitraject-De weg naar binnen

Een supermooi Online Groeitraject-De weg naar binnen.
Gewoon vanuit huis.  

Er gebeurd veel, we staan stil en tegelijkertijd is er veel beweging en verandering. Het is een uitdaging. Ook om bij jezelf te blijven. Ondanks de hobbels, kuilen en krassen jezelf vast blijven houden en om te gaan met onvoorziene situaties.

Draagkracht-Naar binnen keren-Bewustwording-Zelfreflectie-Voelen-Contact-Ontspanning-Herstel-Groei

Een diepgaand en tegelijkertijd luchtig online en energetisch groeitraject waarbij je uitgenodigd wordt om innerlijk in beweging te komen en een groeistap te zetten. Een reset, terug naar jezelf om je bewust te worden van je patronen, je fysieke en je emotionele gezondheid. 

Hoe gaat het met je? Hoe voel je je. Waar loop je tegenaan? Je lijf, je gedachten, en je gemoedstoestand. Opmerken, voelen en ervaren wat er binnenin je leeft en we gaan kijken wat je kunt oppakken. Dit doen we icm (familie)systemisch achtergrond & kennis, bewustwording, meditatieoefeningen  & yinyoga onder begeleiding van Sanne Blom op een online platform. 

Wil je leren om de weg naar binnen te maken? Verder ontwikkelen van draagkracht, herstellen van je bodem, maar ook rust, herstel en ontspanning. We hebben een hele mooie online training gemaakt die je ondersteunt en begeleid om bij jezelf te blijven.

Gewoon vanuit huis deelnemen. Ideaal voor iedereen die met onze diepgaande methode in deze periode met zichzelf aan de slag wilt maar vooral bij zichzelf leert blijven zonder de deur uit te hoeven.

Start basistraining 6 april 
Duur: 4 weken 
Voor iedereen toegankelijk

Start vervolgtraining 11 mei ( voor deelname dien je de basistraining gevolgd te hebben)
Duur 4 weken
Voor iedereen toegankelijk 

Wat ga je doen tijdens de online training?

Tijdens het groeitraject bieden we handvatten en reiken een groeistap aan in jouw groeiproces waarbij kennis vanuit het familiesysteem als basis en achtergrond gebruikt wordt en je oefeningen en (yoga)lessen krijgt via filmpjes.

– Je maakt kennis met de krachtwijzer methode
– Je gaat ervaren wat een bodem is
– Je gaat ervaren hoe je de weg naar binnen maakt maar ook wanneer je weg bent bij jezelf
– Je ontwikkelt draagkracht
– Je krijgt basiskennis als achtergrond aangereikt waardoor je niet alleen vanuit eigen ervaring met ook met kennis werkt waardoor je bewustzijn vergroot
– Je krijgt de tijd om te herstellen en te ontspannen

Je ontvangt:
Wekelijks een link met een oefeningen, sessies en een les. 
Een werkboek waarbij je je ervaringen opschrijft.
Aan het einde van het traject word je uitgenodigd voor een meeting via Zoom en gaan we je ervaringen bespreken.

Korte theorie video’ s met praktijkervaringen
Praktijkoefeningen en sessies
Interactieve gezamenlijke online bijeenkomst