ONZE PLEK

“Een plek om je eigen plek te vinden.
Om te groeien en om thuis te komen”


 Een leer & ontmoetingsplek die met passie en aandacht is opgebouwd en je uitnodigt om stappen te zetten en om in beweging te komen. Een plek die zorgt voor opschudding, confrontatie en reflectie waarbij je al vlug tot de kern komt. Groeien in bewustzijn is het uitgangspunt.

Er wordt hier tijdens elke (les)dag behoorlijk intensief gewerkt. Daar tegenover staat dat tijdens de pauze gezorgd wordt voor goed en gezond eten en lekkere tussendoortjes. Een fijne plek  met grote open lesruimte en een leefkeuken met grote tafel voor samenzijn tijdens de pauze’s om te genieten, na te praten, om samen te zitten of juist om even lekker tot rust te komen met een heerlijke echt lekker kopje koffie of thee om even te bezinnen.
Daarnaast maken we gebruik van meditatie en (yin)yoga tijdens een lesdag of in een uitgebreide workshop. 

Naast deze fijne warme en huiselijke plek hebben we ook een prachtige omgeving waar we gebruik van maken. Soms voor een oefening of opdracht en soms voor stilte en ontspanning.

Er wordt hier met een unieke ambacht gewerkt welke dagelijks toepasbaar is en gebaseerd is op verschillende principes. Je leert je deze eigen maken.