Beroeps-opleidingen

Voor jezelf, (bege)leiders en professionals

Levenskunde en Familiesysteem Therapie

Een 2 jarig diepgaand en intensief groei en leertraject waarin je leert werken met (energetische) systeemtherapie, familieopstellingen en een unieke ambacht die je in kunt zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Je leert anders kijken en werken met deze diepgaande therapievorm die verder gaat dan alleen werken met familieopstellingen.
Een opleiding die duurzame groei oplevert op het gebied van leven, gezin, relaties en werk.

LEVENSKUNDE & FAMILIESYSTEEM THERAPIE

2-JARIGE OPLEIDING

Aan de slag en jezelf ontwikkelen op
het gebied van diepgaande groei,
levenskunde en (familie)systeemtherapie?
Leren werken met een diepgaande
therapievorm met een unieke ambacht.
 

LEVENSKUNDE & FAMILIESYSTEEM THERAPIE VERDIEPING

LEERJAAR 3

Een verdiepingsopleiding om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te blijven ontwikkelen. Voor mensen die de opleiding Levenskunde en Familiesysteem Therapie gevolgd hebben of een vooropleiding of ervaring hebben in dit vakgebied. 

Familiesysteem Therapie bij gedragsproblemen,
stoornissen en gezinssituaties

Een 10 daags intensief groei en leertraject waarbij je anders en systemisch leert kijken en werken. Naast de theorie van het familiesysteem vormt de praktijk van deze werkvorm de basis waarbij je je eigen gereedschap bent.

De Krachtwijzer | Interieur | Opleiding familieopstellingen | Familiesysteem | Levenskunde | Persoonlijke Ontwikkeling

Familiesysteem Therapie bij gedragsproblemen,
stoornissen en gezinssituaties

In deze beroepsopleiding leer je werken met systeemtherapie en zelfstandig familieopstellingen begeleiden specifiek gericht op gedragsproblemen, stoornissen en gezinssituaties. Daarnaast doe je jezelf een diepgaande groeispurt en een stevige basis cadeau en kun je je psychosociale en therapeutische vaardigheden uitbreiden en ontwikkelen.

“Bij Sanne heb ik geleerd zachter (en hierdoor juist krachtiger) in het leven te staan en op een andere manier naar de buitenwereld en je eigen binnenwereld te kijken. Een opleiding met een lach en een traan maar dat is hoe het leven ook in elkaar zit. Vanuit een veilige omgeving op je eigen tempo je eigen stappen zetten en zo jezelf opnieuw leren kennen.”

– Kathy