Familieopstellingen dagworkshop

Dagworkshop deelname als vraagsteller of representant.
Jij behoort tot een gezin, jouw gezin van oorsprong waarin je geboren bent. Dat gezin maakt op zijn beurt deel uit van een familie. Het idee achter deze simpele maar doeltreffende werkvorm is dat onze familie en de geschiedenis van onze voorouders een veel grotere rol in ons leven spelen dan we vaak beseffen.

Een familieopstelling maakt inzichtelijk wat nog niet zichtbaar is.
Het kan gaan over je persoonlijke leven, je relatie, je (voormalig of samengesteld) gezin, je kinderen, je gezondheid of je werk. Geen verlossing of oplossing maar een doeltreffende manier om onverwerkte trauma’s, oude pijn, klachten of belemmeringen aan te pakken.

Lees meer

Familiepstellingen meerdaagse themaworkshops

 

2 daagse bijeenkomsten met losse modules waarbij er specifieke onderwerpen en thema’s aan bod komen:
Thema: samen (gesteld) gezin zijn: samengestelde gezinnen, scheiding en stiefouders
Thema:  verslavingen en stoornissen bij jongeren en (jong) volwassenen
Thema: de ziekte kanker 

Door de unieke ambacht waarmee gewerkt wordt zijn deze workshops geschikt voor mensen die voor het eerst kennis maken met familieopstellingen als voor mensen die al vaker familieopstellingen hebben gedaan of professioneel gebruiken. Deelname is daardoor voor ieder mens, ouder(s), begeleider en professional. Los, meermaals en willekeurig te volgen. Je bent tijdens deze intensieve dagen je eigen gereedschap en hebt je eigen inbreng.

Lees meer