Ik ben Sanne Doré-Blom (1984),
oprichtster van
De Krachtwijzer (2014)

Getrouwd met Ferco en moeder van Mees (11) en bonus van Menne (17). Ik geniet van boswandelingen met de hond, koken, uit eten en een goed glas wijn, lekkere koffie, de sportschool, sauna, yoga en suppen.

8 jaar werkervaring met een pegadogische achtergrond en kennis van ontwikkelingspsychologie. Daarna psychotherapeutische studies gevolgd waaronder opleidingen tot (docent) energetisch systeemtherapeut en familieopstellingen. Met 10 jaar werkervaring in het vakgebied van bewustzijnsgroei, levenskunde, (energetische) familie- en systeemtherapie. Deze basis en mijn eigen ervaringen gebruik ik om voor de groep te staan en als fundament en bouwstenen voor het ontwikkelen van mijn opleidingen en lesaanbod.

Schrijven, ontwikkelen en ondernemen zit er van nature vol passie in.

 In 2014 richtte ik De Krachtwijzer op..

Door mijn moederschap werd er gevraagd om op een ander manier naar dingen te kijken. Naar mijn kinderen, naar mezelf, gedrag, tegenslagen, mijn omgeving èn naar de geschiedenis van mijn voorouders.  Ik leer(de) zo veel over, en, mezelf beter kennen.

Om een veilige bodem te bieden om allereerst met jezelf en je éigen levenservaringen aan de slag te gaan. Door zorg te dragen voor onze eigen wonden maar ook in het belang van je gezin en onze kinderen die hier vaak de lasten van dragen wanneer we hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. We ontlasten ze door ze voor te gaan, je eigen dikke shit op te pakken en ze te leren omgaan met hún levenslessen en gevoelswereld. Dat is mijn allergrootste motivatie.

Daarnaast om te groeien, met mensen en van elkaar. Dat had ook zijn weerslag op mijn kijk op hoe ik in het leven stond, op mijn relatie, gezin, werk en mijn gezondheid. (lees hier mijn blog over mijn ziekteproces) Hier ontstond de motivatie om een leer & ontmoetingsplek te creëren om aan jezelf te kunnen werken waarbij de verkregen groei dagelijks toepasbaar is in je eigen leven èn in het leven van je kinderen. Je komt hier met een intrinsieke motivatie waarbij er gewerkt wordt met een unieke ambacht.

Een plek waar we een ander licht werpen op gedrag, tegenslagen, vastzittende patronen en levensvraagstukken. Een levensschool om het leven te beleven met alle hobbels en kuilen en een veilige plek om met jezef aan de slag te gaan waarbij je gewoon mens kunt zijn. 

Ik loop hier een tijdje mee op je levenspad. 

Ik ontmoet je graag