Over mij

 

Ik ben Sanne (35), oprichtster en eigenaresse van De Krachtwijzer (2014).

Kind-moeder-zelfbewust-bezieling en leergierig.

Dit zijn woorden die beschrijven wie ik ben en wat ik doe en geven mij de mogelijkheid om op mijn eigen binnenwereld te reflecteren. Zelfreflectie, systemisch werk en het familiesysteem zijn een groot onderdeel van de passie die ik uitdraag bij De Krachtwijzer maar ook in mijn eigen ontwikkelprocessen. Om uiteindelijk tot bewustzijnsgroei te komen.

Ik wil graag leren en ik geloof dat we hier ook zijn om te leren van het leven. Lessen en ervaringen op te doen. En dat we telkens de juiste mensen in ons leven hebben of tegenkomen die ons attenderen op onze thematieken en verstopte blokkades in onze binnenwereld.

Net als ieder ander heb ik mìjn persoonlijke lessen en thema’s uit te werken.En daar word ik ook behoorlijk in uitgedaagd. Met name door mijn zoon maar ook door mijn omgeving. Hij attendeert mij telkens op ‘de juiste plek’ ten opzichte van mijn ouders.
En dat is niet voor niks want deze persoonlijke ontwikkeling geeft mij de mogelijkheid om mijn eigen thema’s in te zetten als kwaliteit en een ander bij te staan. Dat is een van mijn grote drijfveren achter de krachtwijzer.
Dat betekent dus niet dat ik nooit meer fases van onzekerheid, angst of verdriet heb of weer eens flink verdwaal maar geleerd heb om de weg steeds (beter) terug te vinden. En ik geloof dat dat de bodem is. De weg terug naar binnen vinden, jezelf vasthouden als het moeilijk wordt, en zacht zijn voor jezelf. Een innerlijk vertrouwen dat het goed is en veilig in jezelf.  Hier zijn, met beide voeten op de grond in verbinding met jezelf op de juiste plek tov je ouders, de enige manier waarop je écht kan ontvangen.
Deze basishouding brengt niet alleen de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen thema’s maar er ontstaat ook echt contact.  Althans dat is mijn eigen ervaring.
Ik kan eigenlijk niks spirituelers bedenken. En dat aan je kind voordoen is nog een mooier gegeven.

Mijn hart ligt in De Krachtwijzer, of eigenlijk zit de krachtwijzer in mijn hart. Het is een wegwijzer naar binnen. Als ik iemand mag begeleiden tijdens een diepgaand proces van weer in je lijf komen en naar je eigen plek, van hoofd naar hart dan voelt dat zo dankbaar. En wanneer er gewerkt wordt in groepen ontstaat er zoveel kracht en heling. Dat blijft een bijzonder gegeven om te zien en ervaren hoe mensen de moed in zichzelf vinden om de verantwoordelijkheid te nemen voor het openen van hun eigen hart en hoe de energie in de groep ontstaat en (elkaar) precies brengt wat er nodig is om tot inzicht en groei te komen.
Om zelf tot groei te kunnen blijven komen heb ik deze bespiegelingen ook nodig. Ik word telkens door de juiste mensen geraakt, en hoe moeilijk het soms ook lijkt leer ik mezelf steeds meer dragen en zijn met wat er op dat moment ìs. En dat is in mijn beleving, écht leven…………

Voel je je geïnspireerd?

Je bent welkom,

Sanne       (CV)