Praktijk Rinz

Op di ochtend houdt Geertje Rampen praktijk met Rinz-voetreflexrone therapie en intuïtieve lichaamsmassage.
Een mooie aanvulling op de holistische visie van de Krachtwijzer. Daarnaast is Geertje ook begonnen met de opleiding energetische (familie) therapie en zal ze ook wat meer aanwezig zijn voor ondersteuning en tzt voor informatie.
Voor een afspraak kun je contact opnemen met haar via onderstaande gegevens:

Telefoon: 06-52251020
Website: www.praktijkrinz.nl

Even voorstellen:

Ik ben Geertje Rampen, getrouwd met Robbert en samen zijn wij de trotse ouders van 2 tienerzonen.

Nadat ik in Eindhoven HBO-V heb gestudeerd, ben ik als verpleegkundige gaan werken in de thuiszorg. Met mensen werken is altijd mijn passie geweest.
Tijdens mijn werk als verpleegkundige kwam ik er achter dat ik op een andere manier er voor mensen wil zijn. Ik ben op zoek gegaan naar deze andere manier. Na het volgen van een cursus voetreflexmassage, wist ik dat masseren mijn nieuwe passie zou worden.

Sinds 7 jaar heb ik een praktijk voor voetreflexzone therapie en intuitive lichaamsmassage. Masseren vanuit mijn hart en mijn intuïtie staan tijdens het masseren altijd voor op. Daarbij staat de mens als geheel altijd op de voorgrond.
Begin dit jaar ben ik gestart bij de krachtwijzer met van de opleiding energetische (familie)therapie. Hiermee en met deze kennis kan ik zowel vanuit mijn eigen ervaring en groei andere weer bijstaan bij hun innerlijke groei.

Op dinsdagochtend ben ik te vinden in de krachtwijzer met mijn praktijk. Daar kun je een afspraak maken voor een voetreflexmassage of intuitive massage. Voor meer informatie www.praktijkrinz.nl.