Samen(gesteld) gezin zijn

Heb je problemen in je (samengestelde) gezin? Laten je kinderen bepaald (kopiër)gedrag of terugkerende klachten zien? Misschien kom je zelf uit een gebroken gezin? Heb je het idee dat je kind steeds tussen jullie in staat, de vader-moeder of zorgrol overneemt?

Heb je na je scheiding gedoe met je ex? Botert het maar niet met de nieuwe partner, ex, of kinderen. Of ben je wel op een fijne manier uit elkaar gegaan maar merk je toch nog aan je kinderen dat er dingen spelen?
Wil je hier zelf mee aan de slag en naar kijken?

Een scheiding of een breuk en een eventueel nieuw gezin(s-lid) is een belangrijke en soms traumatische gebeurtenis die grote invloed en impact heeft op alle leden van het gezin. Een gebeurtenis die elke persoon tot diep in zijn ziel kan raken. Een voor een kind een (veilige) basis die onthecht wordt omdat zijn papa en mama niet meer samen willen of kunnen zijn. En ook voor de ouders een pijnlijke en verdrietige gebeurtenis omdat het niet gegaan is zoals je voor ogen had.

Boosheid, schuldgevoelens en gevoelens van onmacht steken vaak de kop op. Vaak zijn dat manieren om de echte pijn, het verlies (van je gebroken gezin) niet te hoeven voelen.
Tijdens deze training gaan we systemisch kijken wat er blokkeert en naar boven mag komen waardoor er weer rust, evenwicht en verbinding kan ontstaan in het (samengestelde) gezin.

Data
Deze training bestaat uit twee delen, 1 avond en 1 dag.
Kosten
225,00 euro

Totaal: € -