Soundhealing en ligconcert

Met Irene Sportel

Een reis door klank, geluid en stilte. Zodra je jezelf neerlegt op een mat, toedekt met een deken en je ogen sluit, is de reis begonnen. Dit ligconcert neemt je mee naar binnen. Niet alleen met onze oren luisteren we, ons hele lichaam voelt en ervaart trillingen. En niet alleen ons fysieke lichaam, ook ons energetisch lichaam ontvangt de klanken. Gespeeld recht vanuit Irene’s hart, met de intentie je te herinneren aan de oorverdovende vrede die er in ons leeft, kunnen de geluiden je helpen de rust en stilte in jezelf weer te ervaren. Met onze focus vaak op gedachten, de toekomst, het verleden, kunnen we deze vrede vaak niet voelen omdat onze aandacht is gericht op het denken. Deze muzikale reis begeleid je terug naar je gevoel, naar je ware natuur, naar jou!

Instrumenten die je tijdens je reis kunt horen en ervaren zijn Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen, gitaar, handpan, Tibetaanse belletjes, shrutibox, andere kleine instrumenten en Irene’s stem. Naast klanken hoor je mantra’s en medicine songs voorbij komen.

Aan het einde van het concert is er ruimte voor de stilte. Geniet hier liggend van, of zittend in een gemakkelijke houding.


Datum zondag 27 September  
Inloop vanaf 14.45 uur met koffie/thee
Start  15.00 uur tot 16.30
Kosten 30 euro. Je doet een aanbetaling van 10 euro, je ontvangt later een betaallink voor restantbetaling.

Inschrijven Soundhealing en concert Irene Sportel

Totaal: € -