Vervolgjaar Energetische FamilieTherapie

Deze 1 jarige beroepsopleiding is voor mensen die het basisjaar Energetische Familietherapie gevolgd hebben of een vooropleiding of ervaring hebben in dit vakgebied.

Wil je verder groeien in bewustzijn? Heb jij een achtergrond in energetisch en/of systemisch werk. Heb je een vooropleiding gedaan of het basisjaar gevolgd bij De krachtwijzer en wil je jezelf en jouw vaardigheden verder ontwikkelen, verdiepen en je innerlijke groeitraject verbreden. Of wil je je praktijk verder ontwikkelen of misschien je eigen praktijk gaan opzetten? Dan kun je je aanmelden voor deze beroepsopleiding. 

Wil je graag aan de slag of je verder ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei, het familiesysteem en energetisch en systemisch werk? Herkennen van bespiegelingen (van het kind), je (familie)patronen en je mechanismen. Wil je je innerlijk verdiepen om te groeien in bewustzijn? Concrete vaardigheden leren om de weg naar binnen te maken, ontwikkelen van draagkracht en een ander hierin bij te staan op emotioneel mentaal en fysiek vlak.
Een diepgaand energetisch groeitraject waar je met jezelf geconfronteerd wordt met een therapeutische insteek die je zowel persoonlijk als in je werk/praktijk kunt inzetten.
Er wordt gewerkt in kleine groepen met persoonlijke aandacht en begeleiding waar de nodige zelfreflectie van je gevraagd wordt.

Uitgangspunten:
Herhaling van de lesstof
Verdieping in je persoonlijke groei
Gericht op wat er nodig is om te groeien
Verdieping in zelfstandig opstellingen begeleiden
Groeien in bewustzijn en kwaliteiten ontwikkelen
Verdieping in het familiesysteem en chakrasysteem 
Praktische oefening
Opzetten van je eigen praktijk (wanneer gewenst)

Tijdens dit vervolgjaar vormt de basis van het eerste jaar een rode draad.