Vervolgjaar Energetische FamilieTherapie

Deze opleiding is het 1 jarige vervolgjaar van de beroepsopleiding Energetische Familietherapie en voor deelnemers die het basisjaar gevolgd hebben óf een vooropleiding of ervaring hebben in dit vakgebied.

Wil je verder groeien in bewustzijn? Heb je een achtergrond in energetisch en/of systemisch werk of werken met familieopstellingen? Heb je een vooropleiding gedaan of het basisjaar gevolgd bij De krachtwijzer en wil je jezelf en jouw vaardigheden verder ontwikkelen, verdiepen en je innerlijk groeitraject verbreden. Of wil je je kwaliteiten gaan inzetten en je eigen praktijk opzetten of je bestaande werkzaamheden verder ontwikkelen? 
De vervolgopleiding bevat de vervolgmodule afscheid trauma en verlies 
met verdieping in:
gemis
relatie en verslavingen thematieken
scheiding en samengestelde gezinnen

Een unieke werkwijze waarbij het familiesysteem de rode draad vormt maar verder gaat dan alleen werken met opstellingen. Een opleiding die duurzame groei oplevert op het gebied van leven, gezin, relaties en werk.

Wil je graag aan de slag of je verder ontwikkelen op het gebied van innerlijke groei, het familiesysteem en systemisch werk & bewustzijn?
Herkennen van bespiegelingen van de buitenwereld (en van het kind), je (familie)patronen en je mechanismen. Wil je je innerlijk verdiepen om te groeien in bewustzijn? Concrete vaardigheden leren om de weg naar binnen te maken, ontwikkelen van draagkracht en een ander hierin bij te staan op emotioneel mentaal en fysiek vlak.
Een diepgaand energetisch groeitraject met veel beweging waar je met jezelf geconfronteerd wordt met een therapeutische insteek die je zowel persoonlijk als in je werk kunt inzetten.
Er wordt gewerkt in groepen (+-12) met persoonlijke aandacht en begeleiding waar de nodige zelfreflectie van je gevraagd wordt.

Uitgangspunten:
Herhaling van de lesstof
Verdieping in je persoonlijke groei
Innerlijke houding (als begeleider)
Verdieping in zelfstandig opstellingen begeleiden
Groeien in bewustzijn en kwaliteiten ontwikkelen
Verdieping in het familiesysteem en chakrasysteem 
Praktische oefening
Opzetten van je eigen praktijk (wanneer gewenst)

Tijdens dit vervolgjaar vormt de basis van het eerste jaar een rode draad.