Aan jezelf werken-De weg naar binnen Weekend groeitraject

Wil je aan jezelf werken en daar de ruimte voor nemen? Kijken naar je (familie)patronen, je overlevings en reactiemechanismen. 
Meer contact met jezelf en een flinke groeistap zetten in je ontwikkeling. Kom dan meedoen met dit traject.

Naar binnen keren-ervaren-beleven-reflectie-je thematieken oppakken-ontspanning-herstel-groeistap zetten

Een combinatie van diepgang en ontspanning. 

Tijdens dit weekend wordt je uitgenodigd om stappen te zetten en te gaan kijken wat je op kunt pakken. Rust, natuur en lekker eten op een super mooie locatie. Krachtwijzer sessies, meditatie en yin. Tijd voor jezelf om te herstellen en de de weg naar binnen te maken. 
Dit groeitraject bestaat uit een volledig verzorgd weekend. 

 Een groeiweekend in huiselijke sfeer waarin je bewust aan jezelf kunt werken èn daar ruimte voor neemt. Waarin je uitgenodigd wordt om innerlijk in beweging te komen en een groeistap te zetten. Ervaren, delen en beleven. En meteen je thematieken kunt aanpakken en loslaten. 

Opmerken, voelen en ervaren wat er binnenin je leeft. Dit doen we icm sessies, (familie)opstellingen, meditatie & yin onder begeleiding van Sanne Blom.

Diepgaande Krachtwijzer sessies-meditatie-natuur-yinyoga-gezond en lekker eten.

Aan jezelf werken is een levenswijze waarmee je nooit klaar bent maar elke keer nieuwe leerpunten aangaat en kwaliteiten ontwikkelt. Door deze door te werken en af te pellen ontstaat er duurzame groei en ontwikkeling. 

Ons pad is niet altijd gladgestreken. We komen in ons leven hobbels en kuilen tegen die invloed hebben op ons gedrag en manier van leven. We worden door die ervaringen en ook door onze opvoeding gevormd en vaak onbewust ook manieren en mechanismen aangeleerd om daarmee om te gaan. Onbewust hebben we ons aangepast aan de buitenwereld en kun je op een overlevingsmechanisme zijn gaan leven. Aangeleerd en onbewust gedrag dat als doel heeft gehad om je staande te houden, erbij te horen en je geliefd te voelen en je te beschermen voor (oude) pijnstukken. Vele dragen deze oude pijnstukken nog met zich mee die je huidige leven behoorlijk kunnen beïnvloeden. We hebben de focus vooral op de buitenwereld want daar zoeken we vaak bevestiging of hetgeen we kwijt zijn. 

Tijdens dit weekend kun je aan de slag met je thematieken aanpakken en groeien in bewustzijn.

Kosten
495 euro all in (aanbetaling 100 euro) 
Data 24/25/26 Sept

Wil je je na dit traject verder blijven ontwikkelen dan kun je je weer aanmelden voor het volgende weekend. Het maakt dus niet uit of je de traject al eerder gevolgd hebt of je deze voor de eerste keer komt doen.