De weg naar binnen weekend

weekend groeitraject voor jezelf

2 dagen in groepsverband

Wil je aan jezelf werken en daar de ruimte voor nemen? Kijken naar je (familie)patronen, je overlevings- en reactiemechanismen. Meer contact met jezelf en een flinke groeistap zetten in je ontwikkeling. Kom dan meedoen met dit traject op een prachtig locatie in een gerenoveerde monumentale boerderij.
(Op 20 min afstand van De Krachtwijzer)

 Naar binnen keren / ervaren / beleven / Reflectie / je thematieken oppakken / ontspanning / herstel / groeistap zetten

Een combinatie van diepgang en ontspanning.

Tijdens dit weekend wordt je uitgenodigd om stappen te zetten en te gaan kijken wat je op kunt pakken. Rust, natuur en lekker eten op een super mooie locatie. Krachtwijzer sessies, meditatie en yin. Tijd voor jezelf om te herstellen en de de weg naar binnen te maken. 
Dit groeitraject bestaat uit een volledig verzorgd weekend. 

 Een groeiweekend in huiselijke sfeer waarin je bewust aan jezelf kunt werken èn daar ruimte voor neemt. Waarin je uitgenodigd wordt om innerlijk in beweging te komen en een groeistap te zetten. Ervaren, delen en beleven. En meteen je thematieken kunt aanpakken en loslaten. 

Opmerken, voelen en ervaren wat er binnenin je leeft. Dit doen we icm sessies, (familie)opstellingen, meditatie & yin onder begeleiding van Sanne Blom.

DIEPGAANDE KRACHTWIJZER SESSIES-MEDITATIE-NATUUR-YINYOGA-GEZOND EN LEKKER ETEN.

Aan jezelf werken is een levenswijze waarmee je nooit klaar bent maar elke keer nieuwe leerpunten aangaat en kwaliteiten ontwikkelt. Door deze door te werken en af te pellen ontstaat er duurzame groei en ontwikkeling. 

Ons pad is niet altijd gladgestreken. We komen in ons leven hobbels en kuilen tegen die invloed hebben op ons gedrag en manier van leven. We worden door die ervaringen en ook door onze opvoeding gevormd en vaak onbewust ook manieren en mechanismen aangeleerd om daarmee om te gaan. Onbewust hebben we ons aangepast aan de buitenwereld en kun je op een overlevingsmechanisme zijn gaan leven. Aangeleerd en onbewust gedrag dat als doel heeft gehad om je staande te houden, erbij te horen en je geliefd te voelen en je te beschermen voor (oude) pijnstukken. Vele dragen deze oude pijnstukken nog met zich mee die je huidige leven behoorlijk kunnen beïnvloeden. We hebben de focus vooral op de buitenwereld want daar zoeken we vaak bevestiging of hetgeen we kwijt zijn.

Tijdens dit weekend kun je aan de slag met je thematieken aanpakken en groeien in bewustzijn.

KOSTEN:
€495,- all in (aanbetaling €100, -)

INCLUSIEF:
• 2 overnachtingen
• 2x ontbijt (zat. en zon)
• 2x lunch (zat. en zon.)
• 2x diner (vrij. en zat.)
• Onbeperkt koffie en thee water en fruit en lekkere tussendoortjes
• Lessen en workshops

Exclusief vervoer 

DATA:
2022

LOCATIE:
Een prachtig gerenoveerde monumentale boerderij vlakbij natuurgebied. (Op 20 min afstand van De Krachtwijzer)

Wil je je na dit traject verder blijven ontwikkelen dan kun je je weer aanmelden voor het volgende weekend. Het maakt dus niet uit of je de traject al eerder gevolgd hebt of je deze voor de eerste keer komt doen.

 

OVERIGE INFORMATIE

PROGRAMMA:
Je wordt op vrijdag tussen 15.30 en 17.00 verwacht in de boerderij. Je kunt je eerst even rustig installeren. Kennismaking en uitleg over het weekend en avondeten. Aansluitend een meditatie en yinles.

Deze dagen staan in het teken van groeistappen zetten en naar binnen keren door middel van verschillende lessen en sessies. Maar ook tijd voor rust en herstel, een wandeling of even lekker lezen. Heerlijk eten en persoonlijke begeleiding tijdens het gehele weekend. Tijdens de sessies wordt gebruikt gemaakt van oa familieopstellingen en yinyoga. 

Tussendoor ben je vrij om even lekker te lezen of te relaxen. Dus neem gerust een goed boek mee of een tijdschrift. We zorgen samen voor het dekken en afruimen van de tafel bij het eten. Naast de grote sfeervolle authentiek ingerichte woonkamer met open haart is er een aparte woonkamer waar we de sessies zullen houden.
Er zijn meerdere badkamers beschikbaar. Handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen. Vanuit de tuin kun je de grote tuin inlopen en zijn we op loopafstand van het bos.

Zondag sluiten we af na de lunch en om 13.00 vertrekt iedereen weer huiswaarts.

Deelname is op eigen verantwoordelijkheid.

KAMERS OVERNACHTING:
Aan te geven bij aanmelding.

• 2 kamers met beide 2 eenpersoonsbedden ( tweepersoonskamers) 
• 1 kamer met 2 tweepersoonsbedden (4 persoonskamer) 
• 1 kamer met 1 tweepersoonsbed en 1 aparte kamer met eenpersoonsbed (3 personen)
• 2 kamers met 1 groot tweepersoonsbed (2 persoonskamer) 

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Je doet een aanbetaling van 100 euro. Later ontvang je een betaallink voor de overige betaling.  

aanmelden de weg naar binnen weekend groeitraject

Totaal: € -