werken aan je relatie

dagworkshop

in groepsverband

individuele deelname of als koppel

Heb je gedoe in je relatie en vind je het de moeite waard om er iets van te maken? Zoek je iets beters of trigger je elkaar op bepaalde gebeurtenissen, angsten of pijn. Verlatings of bindingsangst of oude liefdespijn… Ben je bereid om eerst met jezelf te beginnen en te kijken hoe jij in de relatie staat? Minder aanmodderen en meer aan je relatie werken?

Gedoe in relaties hebben we allemaal, dat gaat onlosmakelijk samen en zonder gedoe zou het zelfs een beetje saai zijn. We zijn allemaal mensen en dat bots en triggert elkaar, juist in relaties. Als je bereid bent om eerst met jezelf aan de slag te gaan en te kijken naar hoe jij in jouw relatie staat kan het je relatie verbeteren en de ander uitnodigen hetzelfde te doen. Dat kan uiteindelijk behoorlijk wat diepgang opleveren. Als je dat allebei wilt…

Waar ga je naar kijken en mee aan de slag:

Tijdens deze dag werken en kijken we vanuit systemisch perspectief naar de dynamiek tussen jou en je partner. Inzicht krijgen in het familiesysteem en bijbehorende dynamieken die belangrijk zijn om anders te gaan kijken naar problemen, patronen en gedrag. Je gaat kijken naar hoe jij in de relatie staat en jouw manier van verbinden. Onderzoeken wat jouw triggert, blokkeert en welke gebeurtenis eraan ten grondslag liggen waardoor je weer meer vanuit een gezonde liefdestroom contact kun maken.

Let op: je werkt alleen met je eigen thematieken. Dus niet met thematieken van je partner tenzij deze daarbij is. Wanneer jij in beweging komt komt er in ieder geval beweging tussen jullie.

Je kunt individueel deelnemen of als koppel.

DATA:
23 Dec 10.00/ 16.30

 INSCHRIJVEN individueel:
werken aan je relatie

 

 

Totaal: € -

  INSCHRIJVEN KOPPEL:
werken aan je relatie

 

 

Totaal: € -