yinxl

 extra lange yinyogales

120 min.

Een extra lange yinyoga les van 120 minuten.

Een aanvullende en diepgaande yinyoga les voor bewustwording, heling en ontspanning. Soms tijdens een opleidingsdag om te bezinnen of in een uitgebreide YinXL workshop. Op een diep niveau bewust worden van jezelf,  je lichaam en je innerlijke wereld. Vanuit de visie dat emotionele, mentale en fysieke gezondheid samengaan draag je zorg voor jouw lijf om je bewust te worden maar vooral ook te herstellen en te ontspannen.

In een meditatie en een aantal zittende en liggende houdingen brengen we je lichaam en mind tot rust. Je wordt daarbij optimaal ondersteund door bolsters en dekens zodat jij het jezelf zo comfortabel mogelijk kan maken. Hoe meer je je spieren ontspant hoe beter de houdingen hun werk kunnen doen. We sluiten af met een meditatie of een Yoga Nidra sessie.

Wat brengt het je?

-Bewustwording van eigen emotionele behoeften
-Sneller je gemoedstoestand (h)erkennen
-Rust en herstel van je lichaam en geest
-Dieper contact en intimiteit met je eigen lichaam

Aankomende YINXL Workshop:

THEMA; de 5 elementen

Alles en iedereen is opgebouwd uit de 5 elementen: aarde, water, vuur, wind en ruimte. In deze Yin XL workshop leer je meer over deze elementen in ontspannen houdingen en we sluiten af met een fijne Yoga Nidra Sessie.

DATA
22 juni met Nicole van Kempen (avond)

TIJD:
avond 19.30/21.30 inloop vanaf 19.15
ochtend 10.30/12.30 inloop vanaf 10.15

TICKETPRIJS: €32,50,- incl. BTW

Bestel je hier je ticket

Let op: DOWNLOAD het leercontract hierin vind je alle informatie m.b.t. jouw inschrijving en belangrijke info over de cursusdag(en)

 

Totaal: € -