yinxl themales

 extra lange yinyogales

120 min.

Een extra lange yinyoga les met Nicole van Kempen van 120 minuten. Elke maand met een speciaal thema.

Yinyoga is een mooie aanvulling om te groeien in bewustzijn. Op een dieper niveau bewust worden van jezelf,  je lichaam en je innerlijke wereld. Vanuit de visie dat emotionele, mentale en fysieke gezondheid samengaan draag je zorg voor jouw lijf om je nog meer bewust te worden maar vooral ook te herstellen en te ontspannen.

In een meditatie en een aantal zittende en liggende houdingen brengen we je lichaam en mind tot rust. Je wordt daarbij optimaal ondersteund door bolsters en dekens zodat jij het jezelf zo comfortabel mogelijk kan maken. Hoe meer je je spieren ontspant hoe beter de houdingen hun werk kunnen doen.

We sluiten af met een Yoga Nidra sessie die jouw hersengolven vertraagt en je in een nog diepere ontspanning brengt terwijl je alleen maar hoeft te liggen en luisteren. Er wordt zelfs gezegd dat één uur Yoga Nidra gelijk staat aan 4 uur slaap. Dat klinkt heerlijk toch?

Wat brengt het je?

-Bewustwording van eigen emotionele behoeften
-Sneller je gemoedstoestand (h)erkennen
-Rust en herstel van je lichaam en geest
-Dieper contact en intimiteit met je eigen lichaam

Aankomende YINXL lessen:

HERFST
Liggende en zittende houdingen gericht op gronding en het in balans brengen van Vata dosha. Het Ayurvedische dosha dat gekoppeld is aan het windelement, onrust en stress.
Met Ayurvedische tips voor de herfst en een ontspannen Yoga Nidra sessie als afsluiter. Deze les is geschikt voor alle niveaus ook voor beginners!

VOLLE MAAN 
De volle maan is de meest vurige en ‘yange’ fase van de maand. Emoties zijn vaak heftiger, misschien slaap je slechter of voel je veel onrust. Een extra portie yin zorgt voor balans! Een zachte les met ontspannen houdingen en een Yoga Nidra sessie als afsluiter.

SELFCARE
Selfcare is meer dan af en toe een massage boeken, gezonde maaltijd koken of in bad gaan liggen. In deze XL les combineren we de selfcare practices Yin Yoga en Yoga Nidra met praktische tips voor meer selfcare in jouw leven.

MANIFEST
Een nieuw jaar! Dat vraagt om een Yin XL les in het teken van het manifesteren van jouw dromen. Hoe wil jij dat 2022 er uit gaat zien? In ontspannen yin houdingen gaan we daarvoor de eerste zaadjes planten en we sluiten af met een Yoga Nidra sessie gericht op een nieuw jaar.

DATA:
24 nov SELFCARE
12 jan MANIFEST

TIJD: 19.30/21.30 inloop vanaf 19.15

TICKETPRIJS: €30,- incl. BTW

Bestel je hier je ticket

VOL!

 

 

Totaal: € -