Afscheid nemen van je gemis en liefdespijn

Afscheid en verlies, gemis, verdriet en liefdespijn. Ken jij het?

Hoe kan het dat wanneer je iets niet kan hebben aanvoelt als liefde. Het onbereikbare en onbeschikbare waar je naar verlangt. En hoe langer je verlangt hoe onvervulder je wordt. Langzaam ontstaat er een gemis en het (onverwerkte) gemis wordt een hunkering………..

Ben je een geliefde of belangrijk persoon verloren? Ben je ooit diep gekwetst in de liefde. Heb je ooit ergens te vroeg of ongewild afscheid van moeten nemen. Een vader moeder, iemand uit je familie, een partner of kind. 
Loop je al tijden rond met een gemis, hartzeer en een leegte. Blijf je hangen in oude situaties waar je naar terug verlangt? Heb je moeite om echt afscheid te nemen? Verbinding maken blijft een dingetje. Heb je last van relatie en bindingsproblemen of ben je verslavingsgevoelig? Verlang je naar iets of iemand die onbereikbaar is en zoek je steeds vervulling in de buitenwereld? Loslaten lukt je niet. Verval je steeds in dezelfde patronen, zit je daarin vast en wil je daaruit? Wil je echt contact en een intieme verbinding. 


Liefdespijn, verlies en afscheid nemen. Het verlangen naar een iets of iemand die onbereikbaar is. Een gemis naar een eerdere situatie. Het verlangen naar een relatie, een persoon of een andere onvervulde wens. Dat wat niet binnen handbereik ligt willen en moeten hebben en daaraan vasthouden waar we maar geen afscheid van kunnen nemen. Nieuw: 4-daags basistraject met vervolgtraject
Binnenkort info en data
Aanmelden kan vooralsnog via de mail