Levensverhalen

‘’Onvervulde verlangens ontstaan omdat we geen afscheid nemen van het oude (gemis). Vanuit dat onderdrukte gemis richten we onze (onbewuste) behoefte op te buitenwereld. Langdurig gemis wordt een leegte en schiet door naar een hunkering en soms verslaving. We verwarren dan het gemis aan iemand met de echte liefde. Het aangaan van intieme relaties en gezonde (liefdes)verbinding wordt dan lastig en heeft impact op onze manier van verbinden, hoe wij ons ontwikkelen en op de generaties die volgen’’

Een boek over afscheid nemen en liefdespijn, rouwen, het leven en de dood. Hoe dat onlosmakelijk samengaat. Maar bovenal over mens zijn. Het nodigt je uit om je te laten raken op een diepere laag bij jezelf en je (familie) geschiedenis naar binnen te kijken. 
Een boek dat kennis en ervaring over het familiesysteem met herkenbare praktijkervaringen en persoonlijke rauwe en pure levensverhalen samenbrengt. Met werkervaring in het vakgebied van bewustzijnsgroei, levenskunde, systeem en psychotherapie.
Het moest moest rijpen, het was een groeiproces en steeds in ontwikkeling. Daarbij voel ik een grote motivatie om mijn kinderen te ontlasten door zorg te dragen voor onze eigen wonden die hier vaak de lasten van dragen wanneer we hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. We ontlasten ze door ze voor te gaan, je eigen dikke shit op te pakken en ze te leren omgaan met hún levenslessen en gevoelswereld. Dat is mijn allergrootste motivatie.
Marloes de Laat is begonnen met de vormgeving, en ik kan je zeggen het wordt super mooi samen met het beeldmateriaal van Marieke Zentjens

Een rijke oogst en een verzameld werk aan praktijkverhalen en levenservaringen van mij èn alle mensen met hun levensverhalen die bij de krachtwijzer uit de schaduw mochten komen.

Veel van die verhalen staan in mijn geheugen gegrift maar het zijn er inmiddels zoveel dat ik je hulp daarvoor nodig heb. Een beknopte versie van jouw ervaring(en), het effect van en de uitwerking op of in je leven, je relatie, binnen je gezin of je kinderen. Jouw verhaal, misschien heb je er meer, maar springt er een specifiek uit.

Je mag me laten weten of je het anoniem of met je voornaam wilt delen. Ik schaaf de verhalen zo bij dat ze passen bij de hoofdstukken die ik schrijf. Mocht ik er voldoende hebben dan bewaar ik jouw verhaal voor een volgend schrijven. Je mag het mailen naar sanne@dekrachtwijzer.nl
Alvast bedankt!